Summer Days Need Summer Food, So Be CreativeGod kveld min kjære! Da var det kanskje på tide å bloge igjen, kanskje? Nå som sommeren er endelig her er sommermat ingen unntak, her kan man være skikkelig kreativt med alt både, frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk og alt anna. Grillspyd er noe av det beste jeg vet om, det er så enkelt å lage og det krever null tid. Her kan du blander ulike grønnsaker i hytt og pine, igår valgte jeg squash og gulrot så enkelt er det faktisk. Alt du trenger er litt salt og litt pepper så kan du få det til å bli så godt at det berre smelte i munnen. Jeg personlig syns at sommaren er en årstid der man vanligvis har litt mer tid enn normalt, og jeg regna med at alle har en grill enten om det er gass eller kull så funker det supert. Ikke vær redd å prøve ut ting i sommar, feila du så lærar du av det. Grip sjansen, bad i havet naken, ha ein sommer flørt, ha det gøy og slapp av og lag mange minner.  Er det dårlige minner? Javel, men så lærer du av det da. Sorry folkens men livet kan ikke bare være positivt og det er fakta, jeg er ikke negativ jeg sier det  bare som det er enn å gir falskeforhåpninger.  Ikke ta sommeren så seriøst dere vær kreativ med maten gjør den spennande, ta bilder av maten og legg den på instagram.  Det gir deg motivasjonen og gjør ting enda spennende. No må alle dere skrive hva dere heiter på instagram sånn at jeg kan følger dere, og jeg ser fram til mange gode bilder frå dere både her på blogg og på instagramg.

Jeg er enesioo på insta, hve heiter du?


  3 kommentarer på "Summer Days Need Summer Food, So Be Creative"

Postet av: Hanne Elizabeth
Mm, så utrolig herlig :D Jeg heter hanneelizabeth på insta :)
31.05.2014, 23:16
URL: http://www.hanneelizabeth.blogg.no
Postet av: enesio
Hanne Elizabeth Takk, jeg skal ta en tur innom no :)
31.05.2014, 23:20
URL: http://enesioo.blogg.no/
Postet av: Emilie
så utrolig godt ut!
01.06.2014, 10:32
URL: http://emfo.blogg.no
Postet av: enesio
Takk: )
01.06.2014, 20:18
URL: http://enesioo.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg heter Enesio, men det uttales Enisio. Er 18 år og går 2.vgs på restaurant og matfag. Jeg har en stor lidenskap for dans, fotografering og matlaging så det er bare å gled dere!

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: enesioo.blogg@hotmail.no Image and video hosting by TinyPic

Design laget av Julie Viktoria Follow on Bloglovin

hits