Good Result Makes This Girl HappyHalla gode folk. Da kan jeg med hendene  høgt i lufta si ''Yes'' vi er ferdig med siste kjøkkenprøve før eksamen. Dagen gjekk bra! Bedre kunne det gått, men jeg er veldig fornøyd. Wæ idag var gjestene elever, det var så skummelt. Vi  har aldri hatt elvever som gjeser før, vanligvis er det pensjonistar som er gjester. Ungdommar kan være stor og frekk i kjeften som offtast dermed freaka vi nesten ut,  men mine gjesten var iallefall hyggelige. Jeg fikk en gjeng med tre gutter som likte og skrøt av maten min veldig. Han ene guten som sat på bordet til en klasse kamerat, lurte på om jeg hadde mer av desserten min igjen for den såg så godt ut, heldig han hadde jeg faktisk en igjen, og den fikk han. Blir så glad når folk liker maten min og gir poitivt tilbakemelding, da lyser hele kroppen min opp. Desserten kunne egentlig ikke vært bedre, det var hovedretten jeg fikk mest trekk på og åpning av vinflasken. Vinflasken uffda, det er så vanskelig enn det ser ut folkens spesielt når det sitter gjester på bordet som ser på deg, men jeg er no veldig glad for å har fått en 4, klager ikke liksom. kl.6 møttes hele klassen, eller de som kan opp hos Ama og skal ta en liten pils etter en lange lange dag. Det bli koselig ;) :)

Hvordan har dagen deres vært og hva skal dere idag?


  3 kommentarer på "Good Result Makes This Girl Happy"

Postet av: prinsessen
Guuud så utrolig deilig det ser ut <3
22.05.2014, 16:59
URL: http://prinsessen.blogg.no
Postet av: enesio
prinsessen: Takk:)
22.05.2014, 17:03
URL: http://enesioo.blogg.no/
Postet av: Monica Lindstad
Så flink du er :) bra tilbakemelding det da!

idag har jeg øvd til eksamen, og det skal jeg nok fortsette med utover kvelden :)
22.05.2014, 17:31
URL: http://monicali.blogg.no
Postet av: enesio
Monica Lindstad: Tusen takk, of lykke til med eksamen :)
23.05.2014, 08:01
URL: http://enesioo.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg heter Enesio, men det uttales Enisio. Er 18 år og går 2.vgs på restaurant og matfag. Jeg har en stor lidenskap for dans, fotografering og matlaging så det er bare å gled dere!

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: enesioo.blogg@hotmail.no Image and video hosting by TinyPic

Design laget av Julie Viktoria Follow on Bloglovin

hits