Ting Går Ikke Min Vei LengerHei, hei fine folk. Da kan jeg med hodet ned si at jeg trakk svineplomme idag til kjøkkenprøve. Offda, til dags føler jeg at ingenting går min vei, men på en måte så er jeg glad jeg trakk det idag i tilfelle jeg trekke det same til eksamen så har jeg iallefall prøvd meg på forhand. Jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle lage ut av kjøttet når jeg først trakk det, jeg gjekk liksom fram og til bake mellom svine gryte og snitsel, men til slutt så ble det svine snitsel. Den er finere å anrette og dermed kan jeg skåre poeng på det, menyen min jeg har lagt sammen består da av svin snitsel Cordon Bleu, dampet brokkoli, steikt gulrøter former som runde kuler og til mettnings garnirty har jeg hassebackpotet og sjy saus.Til dessert ble det ingenting anna enn sjokoladefondant og sitrus garnite(en alags type is) Jeg er veldig fornøyd med menyen min, så håper jeg at resultate blir vellukket i morgen når eg skal tilberede den, wish me good luck guys. Nå har jeg fått i meg kvelds som da består av avokado, mmmmh så herlig. Du tar liksom aldri feil med avokado på skiven, det er berre en perfekt konbinasjon som smelte i munnen og etterlate deg med lyst på mer. Snart blir det inn i dusjen og deretter ta en siste gjennomgang på menyen min før jeg legge meg, natta;)

Hvordan har dagen deres vært?


  2 kommentarer på "Ting Går Ikke Min Vei Lenger"

Postet av: theresekristina
Mmm det såg godt ut :)
21.05.2014, 22:32
URL: http://theresekristina.blogg.no
Postet av: Monica Lindstad
Naam avocado er så godt :) dagen min har vært kjempebra!
22.05.2014, 00:12
URL: http://monicali.blogg.no
Postet av: enesio
Monica Lindstad: Supert :)
22.05.2014, 17:03
URL: http://enesioo.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg heter Enesio, men det uttales Enisio. Er 18 år og går 2.vgs på restaurant og matfag. Jeg har en stor lidenskap for dans, fotografering og matlaging så det er bare å gled dere!

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: enesioo.blogg@hotmail.no Image and video hosting by TinyPic

Design laget av Julie Viktoria Follow on Bloglovin

hits