COMEBACKHei til mine kjære bloggere og lesere, vist jeg i det hele tatt har forsatt lesere. Jeg vet, jeg vet! Det er utrolig lenge siden sist, men grunnen til det er at jeg har vært så utrolig lite motivert og lat til å blogge at jeg til slutt berre ga plaffen. Jeg vurderte faktisk å slette hele bloggen,men så tenkte jeg nei. Nå er jeg tilbake og motivasjonen er på topp, så får vi berre håpe på at den ligge der oppe for ever! Ingenting spesielt har skjedd mens eg var borte, bortsett fra at jeg er snart ferdig med vg2, er russ i år og har fått meg en lille bror number 3. Oh han er så skjønn, han er til å dø for jenter. Jeg vil gjerne vite hva dere har gjort i det siste, medan jeg har vært borte så skriv i det ned i komentarfeltet! :)

Kiss & love ♥


  3 kommentarer på "COMEBACK"

Postet av: G U N N N I S
Så flott at du er tilbake! Velkommen :) Håper du får en fin påske videre - god påske ! :D
19.04.2014, 11:48
URL: http://www.gunnnis.blogg.no
Postet av: enesio
G U N N N I S: Takk, takk og god påske til deg og :)
19.04.2014, 11:52
URL: http://enesioo.blogg.no/
Postet av: Kaisa Elise
Fine bilder :)
19.04.2014, 16:16
URL: http://kaisaeb.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg heter Enesio, men det uttales Enisio. Er 18 år og går 2.vgs på restaurant og matfag. Jeg har en stor lidenskap for dans, fotografering og matlaging så det er bare å gled dere!

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: enesioo.blogg@hotmail.no Image and video hosting by TinyPic

Design laget av Julie Viktoria Follow on Bloglovin

hits