Nam, Nam/Kos


  4 kommentarer på "Nam, Nam/Kos"

Postet av: Kaisa Elise
Nam :)
07.10.2013, 20:22
URL: http://kaisaeb.blogg.no
Postet av: IDCT
Det så digg ut!
07.10.2013, 20:41
URL: http://idct.blogg.no
Postet av: Frida Vik - Legg meg til som venn!
Åh, nam!!
07.10.2013, 20:59
URL: http://fridavik.blogg.no
Postet av: Katrine
Heisan!!!!!! Jeg må bare starte med en ting at dennne blogen er den feteste blogen på heile denne siden, uten tvil! Jeg må bare si sorry for at jeg ikkje har postet kommentarer de andre gangene jeg har vært her men noe gongar så er jeg bare litt trøtt så ender man opp med å glemme det. I mine øyne er det nemlig kjempe mange frekke som skriver kommenterer. En gang fikk jeg nemlig selv frekkje kommenterer da jeg hadde side. Det var veldig tøft. Jeg håpper veldig at du ikkje får noen frekje komenterer og at du får utrolig mange flere fine komentarer. Fordi jeg ikke lenger har blog tykjet jeg at jeg bare skulle sende en link til en quiz som jeg nettopp har blitt med på. Premmien er et gave kort. Jeg håper inderlig at jeg viner, men hell så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du prøvde den!
12.10.2013, 20:37
URL: http://zurf.no/konkurranse

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg heter Enesio, men det uttales Enisio. Er 18 år og går 2.vgs på restaurant og matfag. Jeg har en stor lidenskap for dans, fotografering og matlaging så det er bare å gled dere!

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: enesioo.blogg@hotmail.no Image and video hosting by TinyPic

Design laget av Julie Viktoria Follow on Bloglovin

hits