1.Oktober!God dag! Å fy søren nå kjenner jeg at høsten er full i gang her. Det er jo allerede 1.oktober i dag hvor sykt er ikke det? Om bare to måneder så er vi i juletida, det går så fort. Om tre dager så er det høstferie og etter høstferie så er det tre fantastiske uker med utplassering og da er vi jo nesten i november, sykt! Jeg syns det går ekstremt fort, men det er jo bare positivt for min del. Å jeg elsker høsten, høsten er  en av favoritt sesongen min. Hva er det ikke å like ved de fine fargene fra bladene som faller eller de varme og gode strikket genserene og cardican man bruker for å halde seg varm, kjøpe den herligste pledda og kameraen bokstavligtalt  fylt med masse bilder av fine høst blader med utrolige farger. Ah høst er bare så herlig, her er noen høstbilder jeg knipsa fra i fjor♥

Hva syns dere om høsten og hva liker du aller best ved høsten?


  6 kommentarer på "1.Oktober!"

Postet av: Julieeee
Så fine bilder!

Jeg liker å kose meg inne med en kopp kakao :)
01.10.2013, 12:08
URL: http://julieeee.blogg.no
Postet av: vonhippie
Jeg elsker høsten :) Alt er bare kos...og jeg har svart belte i å kose meg trur jeg hehehe. Enten med noe godt å lese, en bra serie på dvd eller bare slumre på sofa`n... Masse levende lys og høstpynta inne.

Gleder meg til jul ja - er ferdig med alle julegavene. De kjøper jeg gjennom hele året... Så nå venter jeg bare på julemarsipanen, som bruker å komme i oktober :) Ha en nydelig fin høstdag du og :)
01.10.2013, 12:15
URL: http://www.vonhippie.blogg.no
Postet av: enesio
Julieeee: Takk, ah det e herlig :)
01.10.2013, 12:27
URL: http://enesioo.blogg.no/
Postet av: enesio
vonhippie: Ah det høres fantatisk ut, må ta å kjøpe noen jule gaver jeg og :)
01.10.2013, 12:28
URL: http://enesioo.blogg.no/
Postet av: Kaisa Elise
Kjempe fine bilder :D
01.10.2013, 13:48
URL: http://kaisaeb.blogg.no
Postet av: enesio
Kaisa Elise: Takk:)
01.10.2013, 13:55
URL: http://enesioo.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg heter Enesio, men det uttales Enisio. Er 18 år og går 2.vgs på restaurant og matfag. Jeg har en stor lidenskap for dans, fotografering og matlaging så det er bare å gled dere!

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: enesioo.blogg@hotmail.no Image and video hosting by TinyPic

Design laget av Julie Viktoria Follow on Bloglovin

hits